Säker Senior AB

Föreläsningar för seniorer

Säker Senior håller inspirerande och informativa föreläsningar och kurser för seniorer med vilka vi vill förmedla kunskap men också inspirera och motivera våra åhörare.

Vi uppmuntrar till dialog med våra åhörare och blandar föreläsande med praktiska "prova på övningar".

Vi föreläser på seniormässor, träffpunkter för seniorer, för pensionärsföreningar och för andra intresserade. För mer information om några av våra föreläsningar eller kurser läs vidare under rubrikerna till vänster eller hör av dig till oss så berättar vi gärna mer.

E-post info@sakersenior.se eller på tel: 076-249 32 00

Sagt om våra föreläsningar

Träffpunkten Sundbyberg
Tack! Helt fantastik är du på att föreläsa! Vi har redan börjat prata om att du ska få komma igen i vår.

Seniormässa i Skövde
Folkhälsostrateg Sarah Fagerström: - Jag har läst utvärderingarna från årets seniormässa och ni förkommer på flera av dem som favoritinslaget på årets mässa. Jag rekommenderar definitivt er till fler och kommer att ha er i tankarna till framtida aktiviteter!"

Föreläsning i Lidköping

Forelasning-med-saker-senior-20170112.JPG

- *Föreläsningen var mycket uppskattad, ni gjorde ett fantastiskt jobb och jag hoppas få återkomma till er i framtiden!"

Säker Senior är ett kunskaps- och utbildningsföretag som erbjuder kurser, föresläsningar och konsultjänster inom områdena fallprevention, förflyttningar och träning för seniorer. Vi vill bidra till att minska fallolyckor och ge verktyg till personal inom vården att arbeta mot samma mål. Balansträning och styrketräning för seniorer är en viktig del för att minska antalet fallolyckor och därför erbjuder vi Balansskolor och föreläsningar för seniorer.

Säker Senior AB - info@sakersenior.se - 076-249 32 00