Säker Senior AB

Kurser

Säker Senior är stolta över att erbjuda informativa och inspirerande kurser i vilka alla ingår både teori och praktik samt lägger stor vikt vid deltagarnas eget engagemang och erfarenheter.

De kurser vi erbjuder är framtagna utifrån vad vi har erfarit att det finns ett behov av ökade kunskaper inom.Vi som utbildar är legitimerade fysioterapeuter och arbetsterapeuter med god kunskap och lång erfarenhet.

Våra kurser vänder sig till personal inom äldreomsorg, hemtjänst och LSS-verksamhet.

Vi kan komma och hålla kurs i era lokaler eller så kan vi boka kurslokal åt er. Det finns möjlighet att hyra enbart föreläsningslokal eller lokal med sängar och hjälpmedel. Välkommen att höra av dig till oss för offert.

Läs mer om innehåll i kurser under rubrikerna till vänster.

Specialerbjudande
Vill ni ha en kurs som ger mycket kunskap på kort tid och för ett bra pris kan ni välja vår kombinationsutbildning på 6 timmar i vilken ingår Ergonomi/Förflyttningsteknik och HLR/Första hjälpen med hjärtstartare.
Priserbjudande: 6 timmars utbildning 20 000 kr exkl. moms (köper ni utbildningarna var för sig kostar de
11 000 kr/st). Varmt välkommen att höra av er till oss med frågor och bokning.

Kurser i Ergonomi, förflyttningsteknik och fallprevention Jag hör och jag glömmer
Jag ser och jag kommer ihåg
Jag gör och jag förstår
Kinesiskt ordspråk

Att praktiskt själv prova på och öva är viktigt för att komma ihåg vad man lärt sig och att omsätta kunskaperna i praktiken.

Tveka inte att kontakta oss med frågor om vad vi kan göra för er!
e-post eller på tel 076-249 32 00

Allmänna villkor

Säker Senior är ett kunskaps- och utbildningsföretag som erbjuder kurser, föresläsningar och konsultjänster inom områdena fallprevention, förflyttningar och träning för seniorer. Vi vill bidra till att minska fallolyckor och ge verktyg till personal inom vården att arbeta mot samma mål. Balansträning och styrketräning för seniorer är en viktig del för att minska antalet fallolyckor och därför erbjuder vi Balansskolor och föreläsningar för seniorer.

Säker Senior AB - info@sakersenior.se - 076-249 32 00