Säker Senior AB

Vårdbälte EasyBelt

Balte.jpg

Ger stöd vid sittande överflyttning, uppresning samt stå- och gåträning.

Vårdbälte som används för att stötta och assistera en person som ska resa sig upp, sätta sig ner eller förflytta sig från rullstolen till sängen, toaletten eller bilen. Bältet kan också användas för att ge extra stöd till en brukare som står eller går.

Bältet, som placeras runt höfterna, har ett flertal stabila handtag, både vertikala och horisontella, vilket gör det möjligt för medhjälparen att ta ett fast och bra grepp i många olika situationer.

TIPS! Ta tag i två av de horisontella handtagen med din hand så "kramar" bälte åt lite extra och risken att det ska åka upp minskar.

Vårdarbältet har en halkfri insida av fuktavvisande, PU-belagd nylon och kan därför användas i miljöer där fukt och väta förekommer och när det finns speciella hygienkrav. Är lätt att desinficera efter användandet och kan därför användas til flera personer.

Finns i storlekarna
S (60-100cm) 609 kr
M (70-120 cm) 628 kr
L (100-160 cm) 699kr

För att beställa klicka här

Säker Senior är ett kunskaps- och utbildningsföretag som erbjuder kurser, föresläsningar och konsultjänster inom områdena fallprevention, förflyttningar och träning för seniorer. Vi vill bidra till att minska fallolyckor och ge verktyg till personal inom vården att arbeta mot samma mål. Balansträning och styrketräning för seniorer är en viktig del för att minska antalet fallolyckor och därför erbjuder vi Balansskolor och föreläsningar för seniorer.

Säker Senior AB - info@sakersenior.se - 076-249 32 00