Säker Senior AB

Raizer II

Raizer II är en snabb och säker mobila lösningen, när en person har ramlat och behöver hjälp att komma upp igen.

Med ny design och nya funktioner är Raizer II en optimerad version av föregångaren Raizer.

Raizer II levereras med tillhörande väskor och kan därför lätt transporteras. Stolen monteras enkelt ihop och är klar för användning. Raizer II är batteridriven och kan manövreras med en fjärrkontroll.

En Raizer II är mycket lätt att förflytta dit man behöver använda den och levereras i två väskor som totalt väger 13 kg (en väska väger 9 kg och den andra 4 kg ).Stolen monteras enkelt ihop med få moment på ett par minuter och är direkt klar för användning. Raizer II är batteridriven och kan manövreras med en fjärrkontroll.
Stolen monteras enkelt ihop med få moment på ett par minuter och är direkt klar för användning. Raizer IIär batteridriven och kan manövreras med en fjärrkontroll.

Kort om Raizer II
Mobilt hjälpmedel till person som ramlat och ska komma upp
Lyftkapaciteten är upp till 150kg.
Ingen risk för överbelastning av vårdaren
Både brukare och vårdare kan känna sig trygga. Bekvämt och säkert lyft
Enkel att rengöra
Patenterad teknologi
CE-märkt

Pris:47 268 kr exkl. moms För att beställa klicka här

Här kan du se en till film om hur man kan använda Raizer II här

Säker Senior är ett kunskaps- och utbildningsföretag som erbjuder kurser, föresläsningar och konsultjänster inom områdena fallprevention, förflyttningar och träning för seniorer. Vi vill bidra till att minska fallolyckor och ge verktyg till personal inom vården att arbeta mot samma mål. Balansträning och styrketräning för seniorer är en viktig del för att minska antalet fallolyckor och därför erbjuder vi Balansskolor och föreläsningar för seniorer.

Säker Senior AB - info@sakersenior.se - 076-249 32 00