Säker Senior AB

Glidmaterial

Ready Slide

EasyGlide En tunn, smidig, och mycket lättanvänd glidmatta som används för att underlätta vid olika typer av liggande förflyttningar, vid positionering i sittande samt vid applicering av lyftsele i sittande ställning.

Genom att reducera friktionen kan man, med mycket lite kraft och helt utan onödiga lyft, göra enkla och säkra förflyttningar. Det är bekvämt för personen som flyttas och det skonar medhjälparens rygg och axlar.
Storlek: 110 x 70 cm.

Pris: 450 kr exkl moms

WendyLett

WendyLett Glidlakan i satin som är till för brukare som har svårt att vända sig i sängen. Lakanet har ett glatt mittparti, som gör att det krävs mycket liten kraft för att vända sig. Brukaren glider mycket bra i sidled men bromsas upp av ett strävare material på sidorna. Dessutom motverkar materialet nedåtglidning.
Storlek140 x 200 cm.

Pris: 300 kr

För personer som behöver mer hjälp kan WendyLett kombineras med draglakanet WendyLett 2Way eller glidraglakanet WendyLett 4Way. WendyLett finns i flera olika utföranden och storlekar.

Säker Senior är ett kunskaps- och utbildningsföretag som erbjuder kurser, föresläsningar och konsultjänster inom områdena fallprevention, förflyttningar och träning för seniorer. Vi vill bidra till att minska fallolyckor och ge verktyg till personal inom vården att arbeta mot samma mål. Balansträning och styrketräning för seniorer är en viktig del för att minska antalet fallolyckor och därför erbjuder vi Balansskolor och föreläsningar för seniorer.

Säker Senior AB - info@sakersenior.se - 076-249 32 00